~VIRUS DI FACEBOOK..HATI-HATI~

Posted by zetty edryana | 9:56 PM | 1 comments »




Contoh virus yang sedang menular itu "facebook antivirus"


Salam semua,sedarkah korang bahawa virus sedang mengular ketika kita sedang asyik melayan  FB????
nama  kita akan ditag,kalau korang nak tahu,zetty pernah kena virus macam nie,
masa tue semua gambar zetty di tag,dan siap dengan kata-kata yang memalukan zetty...
masa tue memang zetty malu gila,yela tiba2 je semua gambar zetty di tag kat orang yang zetty
tak kenal.....kalau jadi kat korang,apa  korang nak buat????


ok la..zetty ada cara untuk mengatasinya adalah dengan cara ,jikalau nama korang 
di tag,maka cepat-cepat lah korang remove tag tersebut....
dan lagi satu,jangan la selalu mencuba application yang ada banyak dalam fb nie ok......~





~RENUNGKAN DAN SELAAMT BERAMAL~

www.tips-fb.com

1 comments

  1. Dr Nick Sina // March 28, 2010 at 11:08 PM  

    time kaceh zety..
    awk perihatin..;p