~Best ke samseng jalanan V3 ????~

Posted by zetty edryana | 10:51 PM | 9 comments »




lokasi: Dataran Pahlawan Melaka
tarikh: 21 .Mac 2010 ( Ahad )
filem : Samseng Jalanan V3...

Hari minggu yang lepas,zetty  pergi jalan-jalan kat Jaya Jusco Melaka,
untuk hilangkan rasa bosan yang amat sangat,ingat nak beli baju,
tapi tak jumpa pulak yang berkenan dihati......huhuhu



sambil jalan-jalan ,zetty pun pergila tengok wayang kejap.
dan cerita yang tengah on air masa tue ialah Samseng Jalanan V3 {18 PL }
nasib baik la zetty cukup umur,boleh juga masuk.....huhuhu

tak tahu la apa motif paparazi nie......



kalau korang nak tengok macam mana filem olahan Farid Kamil,(Orang kampung zetty tue)
pergilah tengok cerita Samseng jalanan V3 nie....boleh la layan......
lagipun nie arahan pertama Farid Kamil....mestila ade sedikit sebanyak kekurangannya....
......cayalah farid kamil......


kisah samseng jalanan V3,xde la lari sangat dari cerita mat rempit,
semuanya berkaitan dengan budaya mat rempit.
adengan MERABA  DALAM WAYANG,CURI DUIT (aksi lan Ribut aka Radhi OAG)
adegan KEMALANGAN dan banyak lagi yang best-best .....
boleh dikatakan 90% daripada cerita Samseng Jalanan V3 NIE MEMANG 5 STAR...

besar nanti janganlah jadi samseng jalanan lak.
jadi doktor tau........

tetapi sayang seribu kali sayang,yang tak seronoknya dekat ending cite tue,
ada ke patut ending dia just bagi tahu secara bertulis je.....
buatlah sikit lakonan yang menunjukkan penutup cerita nie,
ini tidak ,cerita dia macam tergantung je,sakit hati betul dengan ending cerita nie,,,
sebab tue la cuma 90% je yang 5 star,yang 10 % lagi betul-betul HAMPEH!!!!!



Kalau tak percaya ,pergilah tengok sendiri,zetty tak tipu.....
apa komen korang pula yang dah tengok cite Samseng Jalanan V3 tue......
apa-apa pun tahniah di ucapakan kepada Farid Kamil......
(puji nie,agak-agak zetty boleh dapat tiket free x??/)hehehehhe


lepas dah tengok wayang,zetty pun g makan kat SERI PERCIK MELAKA...
makanan kat situ memang sedap-sedap,kalau nak tahu sedap atau tidak,
korang cuba la,memang x rugi tau....huhuhuhu....
nak tahu tak zetty makan ape malam tue?????nak tahu tengok pic di bawah....
jengan jeles tau....hehehhehe





 
cukup la tue kan...nanti ade orang tue jeles lak....
yela kat tronto mana ade kan.....hehheheh gurau je.....
lepas dah kenyang zetty pun balik la....
nak pergi mana lagi kan.perut dah kenyang......
balik tido la jawabnya,,,,,,,,,hehehhehe


~sokonglah indastri filem tempatan~



www.tips-fb.com

9 comments

  1. Dr Nick Sina // March 23, 2010 at 12:53 AM  

    nick x tgk lg cter tu..rse nk tgk larh dgr zety stori cm beesh..time nie ngh lpr tmbh2 lg tgk makanan yg zety order..nick nk p gureng nacik sat..ape2 epi always...tc

  2. Ikmal // March 23, 2010 at 12:36 PM  

    cite tu xkisah
    makanan kat bawah tu buat meleleh
    huhuhuhuhuhu

  3. zetty edryana // March 23, 2010 at 12:41 PM  

    nick~ingat makanan je ekk...

    mal~nie lagi seorg asyik ingat makanan je....nnti blnje zetty ekk,.,,

  4. hani raihan // March 23, 2010 at 5:05 PM  

    hehehe...takutlaa plak nk tgk cite 18 PL tu..btw, makanan die yg terbaik..hehe

  5. light 0F happiness // March 23, 2010 at 7:48 PM  

    rempit v3 bleh la...
    tp ending cite tu memang x memuaskan

  6. zetty edryana // March 23, 2010 at 10:08 PM  

    hani~tue la nnti hani n mirul balik melaka kita g mkn same2 ekk...mirul belanje...hehhehe

  7. zetty edryana // March 23, 2010 at 10:09 PM  

    ligh of happiness~betul tue...lagu pun cite dia terlalu laju....tapi boleh la layan....dari melepak x tentu pasal....betul x....

  8. kersani // March 24, 2010 at 11:35 AM  

    hmm, susah nak kata movie ni best atau tak best sebab almost 40% jalan cerita asal dah kena potong...

    farid kamil kiss intan ladyana, pastu tetiba intan ladyana kata farid kamil curang. wth? mana kaitannya?

    apapun, harap2 next filem dia jangan kena potong lagi dan cukup-cukuplah filem rempit kot. dah bosan dah.

    hehe!

  9. zetty edryana // March 25, 2010 at 10:55 AM  

    tue la pasal...kadang2 cite movie nie macam tergantung cikit.......tapi boleh la....