~Lu Fikir La Sendiri De Movie~

Posted by zetty edryana | 11:09 PM | | 4 comments »


Tarikh :15 feb 2010
Masa  :7.45 WAKTU MALAYSIA
Tempat :TGV JAYA JUSCO SEREMBAN 

mula2 dengar tajuk zetty rasa macam tak best,
yela cite melayu la katakan,selalunya cite indah khabar dari rupa,
banyak cite melalut ,dan xde mesej yang berguna langsung,
Pelik tapi benar. Nabil Raja Lawak, hero dalam filem Lu Fikirlah Sendiri terus terang,
 mengakui kecewa dengan filem lakonan dia tue. Kalau pelakon utama pun dah kutuk ,
filem lakonan sendiri, adakah wajar bagi kita untuk pergi tengok lagi cerita nie?

lepas dah tengok cite nie,sebenarnya ada banyak mesej dan nasihat untuk kita,
banyak pengajaran yang boleh mematangkan fikiran zetty dan remaja sekarang,...
cite nie mengambarkan bagaimana susahnya nak cari sesuap nasi untuk 
menyara kehidupan keluarga,

tapi,jalan cerita  nie mcm berterabur cikit,
kadang2 tak logik juga,tiap tempat yang nabil ada mesti ada kumpulan Meet Uncle Hussein

yang membawa gitar dan menyanyi....macam syok sendiri pun ada 
tapi boleh la layan daripada melepak tak tentu hala.....


~lepak sambil mam Big Apple sbelum wayang~

dan yang terakhir tema kasih kepada seseorg yg sudi belanje zetty,
walaupun kadang2 nasihat awk buat zetty terasa,
tapi sebenarnya zetty berterima kasih sebab awk la
zetty kenal sape diri zetty yang sebenarnya,,,,,,
tema kasih daun keladi........:)


tapi yang pelik tapi benar 
kenapa kat poster diletakkan gambar mila,
padahal dia bukannya pegang watak utama pun.....
pelik2.........lu fikir la sendiri......

www.tips-fb.com

4 comments

  1. Ikmal // February 17, 2010 at 12:20 AM  

    mal doakan zetty dgn si dia bhgia hnga ke akhr hayat..insyaALLAH
    pgang pd 5K1T...
    Kejujuran
    Keikhlasan
    Kesetiaan
    Kebahagiaan
    Kegembiraan
    +
    Toleransi
    InsyaALLAH...kekal hnga ke akhr hayat..

  2. zetty edryana // February 17, 2010 at 11:11 AM  

    hehheh tema kasih mal......

  3. Ikmal // February 17, 2010 at 5:24 PM  

    same2 zetty...
    no poblem

  4. Ikmal // February 17, 2010 at 5:24 PM  

    no poblem ok