~ehh semua dah kawin ke??????~

Posted by zetty edryana | 1:00 AM | 5 comments »

Malam nie cik bulan nak cite sal zaman sekola2 dulu.
cik zetty bukannya pandai pun dulu,
tanya la sape juara ponteng kelas,,,,,agak2 sape???
kalau bab sukan lagi la cik zetty malas,...
menang tak pernah hadir pun....huhuhu jgn tiru lak tau....


~time nak g sekola sempat lagi pose ...lain tak muka zetty...~

dah lama tak jumpa kawan2 sekola dulu,
rindu pulak....huhuhuhu
ape yang diorg tengah buat sekarang.....
agak2 diaorg rindu kat zetty x.......(gedik la zetty nie kan....)

me n frenz....rindunya


rupa2nya hampir 98% kawan2 zetty dah kawin...
macam tak percaya pun ada....
ada yang dah ada anak 1,2,3.....
ish2.....macam mane la zetty tak dapat  jemputan....
sedih tau....huhuhu.......
msti korang tertanya kan mane lagi 2% kan....
hahahah cuma zetty dengan kawan baik zetty je yang masih single.....
tapi dia dah berjaya,dah berpangkat besar.......huhuhu.....
dia tak de masaalah.petik jari berduyun2 anak dara nak.....
heheheh..lain la zetty,keje kuli je......(sedih la pulak...)

form  2 tak salah zetty

tue la org suro belajar zetty bercinta....
tapi sampai saat nie pun tak kawin2 lagi.....
tapi sayang la....pic kawin baik zetty 2 xde dalam simpanan.....
sory tau.....heheheh

me n yus....rindunya

ape pun yang korang tgh buat,
zetty doakan semoga semunya berbahagia selalu....
dan yang dah kawin zetty doakan selamat melayari alam rumah tangga.....
untuk kawan baik zetty,bila nak makan nasi minyak......
dah lama nak makan nasi minyak free.......jangan marah......

form 3...lain tak muka

~5 resepi bercinta~
1.SALING MEMPERCAYAI
2.SALING MEMAHAMI
3.BERTOALK ANSUR
4.KEJUJURAN
5.KESETIAAN
ibu-ibu bapak-bapak
siapa yang punya anak
bilang aku,aku yang tengah malu
sama teman-temanku
kerna cuma diriku yang tak laku2.......
  



www.tips-fb.com

5 comments

  1. Ikmal // February 21, 2010 at 1:28 AM  

    insyaALLAH..nt dapat la kawen tu...cepat2...xsabar nk mkn ns minyak nih..huhuhuhu

  2. Dr Nick Sina // February 21, 2010 at 2:35 AM  

    seronok larh tgk pic zety time skularh..besh bce zety post.. erm muka zety sme jer..cme skunk lg cntik coz semakin matang..

  3. hani raihan // February 21, 2010 at 1:41 PM  

    comey2!.. =)
    t akak kawin jemput ea..hani pun tk sabar nk mkn nasi minyak..hehe

  4. syukur // February 22, 2010 at 10:13 PM  

    salam awak, saye nak tnyer, cmner ek, awak letak semua benda2 untuk bg blog cantik, maksud saye mcm m tue, pastue chat box, lpas tue awk punya page blog cantik la....cmner ha?
    ajar sikit....hehehe

  5. NUR JANNAH // February 23, 2010 at 3:59 PM  

    rindu kat kat kawan2 kita zetty...yus ,wani,dayah,zety..saffuan..nak gambar dorg boleh?