~Kenangan Terindah Aku Dan Dia~

Posted by zetty edryana | 11:15 PM | 4 comments »

Ku benar-benar 

Sayang, ku benar-benar cinta…
Semalaman ku tak kering mata
Didukung kekabu melapik pilu
Mengharap esok bisa menjanjikan sebuah lembaran baru



Sejak kita berdua berpisah
Aku tak habis-habis gelisah
Apakah itu tandanya bahawa…

Ku benar-benar cinta
Ku benar-benar sayang

Tak terjawab bila hati bertanya ke mana kau hilang
Ku benar-benar cinta
Ku benar-benar sayang
Suluhkan gelita kalbuku terang



Semalaman lagi bersendiri
Parahnya diseksa sunyi sepi
Beginikah perasaan pabila kita disisih cinta

Ku sangka ku tabah berdikari
Rupanya rapuh untuk berdiri

Kembalilah kau kepada ku kerana…
Ku benar-benar cinta
Ku benar-benar sayang
Tak terjawab bila hati bertanya ke mana kau hilang

Ku benar-benar cinta
Ku benar-benar sayang
Suluhkan gelita kalbuku terang





tiba2 terdengar lagu nie di radio ,
secara tiba2 tringat kembali sejarah cinta pertama,
sampai hari nie zetty tak boleh lupa,
walaupun masing2 berbeza haluan.....
tapi kenangan masih trpahat diingatan.........




kenangan ketika bersama







Disaat ini terkenang dirimu
teringat kembali saat kita bertemu
sinar wajah yang sering dirindu
di dalam tidur termimpi selalu


muka dia lebih kurang macam diatas.....huhuhu


Tika berjauhan hati tetap satu
kepada dirimu kuingati selalu
kenangan indah bermain dikalbu
ingin ku kembali seperti dahulu

nie dastinasi terindah 



Goodbye b'  it my last words for you
apa yang berlaku kau dan aku pun tahu
dugaan ini tabah hadapi biar berlalu pergi

nie lagi satu tempat kenangan terindah



i said im sorry forgive me am trying
kuharap dikau pun bisa begitu
usah kesali pemergianku cinta dihatimu...



zetty nk mintak maaf,sebab kerana ego,
kita jadi begini,tapi zetty sentiasa doakan moga 
awk akan cepat sembuh dan kembali ceria seperti dahulu.
moga bahagia akan mengiringi hidup mu.....

doakan zetty bahagia bersama org yg zetty cintai selalu.....
amin........


semua hanya tinggal kenangan,
hidup mesti diteruskan,
moga awk sihat seperti dulu......

www.tips-fb.com

4 comments

  1. admiral hafiz // February 17, 2010 at 11:32 PM  

    ~jiwang + gediks

  2. ween // February 18, 2010 at 12:33 PM  

    suka sgt2 lagu Adam! semoga berbahagia selalu :)

  3. DandelinoiD // February 18, 2010 at 1:09 PM  

    terima kasih,

    sebab jadi follower saya~!

    rupanya kamu baru ada blog, enjoy!

  4. syukur // February 19, 2010 at 12:39 PM  

    salam awak....nak mintak tunjuk ajar care gna blog and nak manage die boleh tak?