~jalan2 dipetang sabtu~

Posted by zetty edryana | 12:14 AM | 1 comments »

Hari      : Sabtu
Tempat : Taman Rama-Rama Melaka
Mood   : Pusing-pusing Melaka



Salam rasanya dah lama zetty tak update blog,
rasanya dah berabuk blog nie...heheh
sejak dari minggu lepas zetty bz sangat,
macam-macam hal berlaku,,,
tapi apa yang penting ,zetty happy dengan 
diri zetty,happy selalu...hehehhe



Dah 8 tahun zetty menetap kat melaka,
baru hari nie,zetty dapat pergi ke Taman Rama-Rama Melaka.
tengok dari luar macam boring je,tapi bila masuk dalam
baru la tahu,macam-macam ada.
memang tak rugi,






Zetty ingat kat taman rama-rama ada rama2 je,
rupanya dah macam zoo....
macam-macam ada.yg paling zetty suka tengok,
gelagat monyet-monyet kat situ,
memang terhibur....kelakar,,,,








so kalau datang melaka,jangan lupa singgah
kat Taman Rama-Rama melaka tau....
anda mesti takkan menyesal......

www.tips-fb.com

1 comments

  1. diriku // July 18, 2010 at 2:13 PM  

    nice pict =]