~SELAMAT HARI JADI YG KE 21 ZETTY ~

Posted by zetty edryana | 2:16 PM | 0 comments »




8 Ogos 2010,adalah hari yang penuh bermakna dalam hidup zetty,
Selamat Hari Lahir Zetty Edryana..sudah 21 tahun rupanya..
hari tue denaplah umur zetty 21 tahun...kalau 20 adalah pintu
gerbang kepada puluhan,maka 21 adalah isi kepada dunia puluhan.



Rasa sebentar sahaja masa berlalu,masih ingat diri-diri zetty tanpa 
melupakan meraka walaupun sekejap..famly dan teman2 adalah
segalanya bagi diri zetty....Dan Allah mengurniakan zetty perjalanan
Hari Lahir yang terindah pernah zetty lalui sepanjang hidup
zetty,Pastinya 8 Ogos 2010 takkan zetty lupakan sampai bila-bila.

Tahun nie juga berpuluh-puluh ucapan memenuhi wall facebook zetty,
tidak kurang juga yang menghantar mesej terus ke inbox facebook zetty,
ramai sangat,menyebabkan zetty teramat terharu dan tak sangka ramai 
juga yang ingat tarikh Hari Jadi Zetty.Terima Kasih Kawan-kawan.

MasyaALLAH,rasa diri ini mempunyai keluarga yang sangat besar
dan ramai,semoga semunya diredhai allah Swt.
Zetty ucapakan Terima Kasih atas doa-doanya,semoga yang 
mendoakan zetty akan diredhai dan dirahmati Allah lebih
dari yang didoakan..Amin..........


Yang tak tahannya ramai juga yang mendoakan 
supaya zetty cepat-cepat dapat jodoh....kelakar pun ada,...
bagi zetty biar la jodoh tue lambat lagi,
sebab zetty nak tumpukan pada famly dan kerjaya zetty......



Secara tak sengaja,Karnival  Jom Heboh Pun diadakan di melaka,
zetty pun ambil kesempatan la pergi sana,tapi sesuatu yang tak 
terduga,dek akal ku,apabila perkerja tv3 menarik zetty dan 
dia menyuruh zetty uji bakat sebagai PEMBACA BERITA TV3,
fuyoo..masa tue takut gila,dah la orang ramai,zetty rasa masa tue,
zetty macam baca berita doremon je...memang kelakar habis.....
baru la zetty tahu macam mana perasaan orang  uji bakat,
selama nie zetty tahu gelak je.....lepas nie,zetty takkan gelak lagi...

antara hadiah yg zetty dapat.....

Lepas Tue zetty pun pergi Dataran Pahlawan,dah lama niat nak 
tengok cerita "The Last Airbender 3D....walaupun kosong
kat depan skrim,tapi tengok je la...nama pun dah niat....hehhe
tapi cerita nie memang best sangat,yang tak best nye,lepas habis tengok,
bahu pun sakit....hehhehe

antara hadiah yg zetty dapat.....



Tahun nie zetty Tak banyak dapat hadiah,tapi tahun nie juga zetty dapat 
hadiah yang tak pernah terfikir zetty dapat....heheh
bila la zetty nak dapat kunci kereta sendiri ekk....
heheh berangan je zetty nie kan....
insyallah zetty akan berkerja keras untuk membeli
kereta sendiri....;)

antara hadiah yg zetty dapat.....



antara hadiah yg zetty dapat.....




~Terima Kasih Sangat-sangat kepada semua yang wish besday zetty
sayang korang semua..pejam celik,pejam celik,tak sangka dah 21 tahun,
ingat masih kanak-kanak ribena lagi......~

www.tips-fb.com

0 comments